Sunday, October 25, 2009

Op bezoek bij Thalente ...

Eind vorige maand hebben we, tijdens een vakantie in Nederland, een bezoekje gebracht aan onze grote sponsor Thalente in het friese dorpje Aldeboarn.

Thalente had ons uitgenodigd voor een gezellige donateursavond in het jeugdcentrum t "Medium". Op deze avond hebben we kennis mogen maken met de board members en een aantal sponsoren van Thalente.

Om de aanwezigen een idee te geven over wie Khulani Simunye is en wat de werkzaamheden zijn van onze organisatie hebben we een kleine presentatie gehouden middels een power point demonstratie. Verder was het zeer bijzonder om met de mensen in contact te komen die al geruime tijd een steun zijn voor ons en directe vragen van hen te kunnen beantwoorden.

Allereerst willen we alle medewerkers van Thalente van harte danken voor alle steun die we van hen ontvangen. Het is geweldig te zien dat mensen in Nederland, zich bewust inzetten, hun tijd en energie geven aan een organisatie zo ver van hen vandaan.

Een bijzondere dank aan Geke en Bauke voor de warme ontvangst en de persoonlijke verzorging. Het was een waar genoegen om tijd met jullie door te brengen en we hopen jullie snel in Zuid Afrika opnieuw te mogen ontmoeten. Ook een dankwoord aan de mensen van B&B Vitus Domina die ons een heerlijk bed en ontbijt hebben aangeboden.

Een bijzondere dag voor ons in Friesland! Thanks...
Rayne en Lizzy






No comments:

Post a Comment