Tuesday, February 2, 2010

Sponsors op bezoek bij Khulani ...

Twee medewerkers van onze grote sponsor stichting "Thalente" zijn samen met kinderen op bezoek bij Khulani Simunye in Zuid Afrika.

Wil je meer weten over hun ervaringen en activiteiten kijk dan op www.thalente.nl onder het kopje weblog en lees de verhalen ....

1 comment:

  1. Meer dan 14-miljoen zwarte Zuid-Afrikanen ontvangen nu maandelijkse uitkeringen, gratis behuizing, gratis water, gratis electriciteit en maandelijkse voedselpakketten van de ZA regering. Zo zorgt de ANC-regering ervoor dat hun kiezers al hoe afhankelijk van welzijn zullen worden en dus altijd voor ze zullen blijven stemmen. Bovendien kunnen de mensen zonder registratiepapieren nu zeer makkelijk geholpen worden door de ZA overheid zelf, die hun nieuwe kiezers graag registreert zodat ze ook op deze uitkeringenlijsten kunnen komen.Daarom geloof ik dat de tijd is aangebroken dat Westerse hulporganisaties hun financiƫle bijdragen aan de ZA regering stoppen, vooral omdat de ANC-leiders zich nu op grote schaal het verrijken zijn en zich een zeer luxueuze levensstijl hebben aangemeten terwijl ze hun arme zwarte medemensen de mond snoeren tijdens hun demonstraties met toenemend politiegeweld. Er stierven verleden jaar in Zuid-Afrika meer dan 700 mensen onschuldig in politie-geweld, en de huidige gewoonte van de ZA politie om met scherpe ammunitie op demonstreerders te schieten, maakt dit jaar zeer veel nieuwe slachtoffers. Ik ben dus blij dat Khulani Simunye geen fondsen meer van het buitenland ontvangt. Intussen zitten er wel 800,000 van de 3-miljoen 'blanke' Afrikaners in kleine vluchtelingenkampjes over het hele land te verkommeren omdat de blanken ALLE toegang tot de arbeidsmarkt worden geweigerd en nu uit al hun traditionale woongebieden verdreven worden met overweldigend geweld en vele honderden moordaanvallen per maand. De tijd is dus aangebroken dat de Westerse hulpfondsen nu geld direct gaan sturen aan de organisaties in ZA die het nog durven om de blanke Afrikaners te helpen in hun overlevensstrijd, zoals bij. http://www.helpendehand.co.za - want de ZA regering weigert zelfs ALLE voedselhulp aan de armblanken in de kampen.

    ReplyDelete